David Neville és Marcus Wainwright nem éppen a habos-babos és elegáns tavaszi romantika híve. A női kollekcióikból sem spórolták ki soha a férfias stílusjegyeket, ám különös érzékük van ahhoz, hogy a hanyag lazaságot is szexisen tálalják. A tervezőpáros azt vallja, hogy a nőket még különlegesebbé és vonzóbbá teszi, ha az öltözékükből a szabadságérzés és a magabiztosság szuggesztív kombinációja árad.

Bár nem vártunk tőlük fodrokat és virágokat, azért sikerült meglepniük minket a tavaszi repertoárjukkal, hiszen egészen egyedi stílusba ültették a sportos tavaszi trendjegyeket. Pasik lévén igazán férfias, vagány sporteseményt vettek alapul, méghozzá a Dakar-ralit. Mivel pont most zajlik a verseny, a Rag & Bone ruhái máris aktuálisak lehetnek a rajongók számára, ám szinte garantált, hogy nemcsak nekik jön majd be ez a vagány, autós-motoros stílus, mely elhozza a sivatagi hangulatot a nagyvárosi divatba.

A motocross témát a vibráló zöld és kék árnyalatok képviselik, melyek egyébként is divatosak a tavaszi szezonban. A sportos motoros- és autósdzsekik után az anyagok, színek és fazonok a szafari vonalat is belecsempészik a kollekcióba a beduin törzs sivatagi viseletét megidéző gyapot fejkendőkkel és lebernyegszerű ruhákkal, illetve a drapp homokszínekkel.

  • Megosztás:
hirdetés