A mindennapi szépségápoláson belül is egyre népszerűbb a tudatos vásárlás. De mit is jelent a tudatosság a szépségápolás esetében? Egyszerűen azt, hogy jól ismerjük bőrünket, így az igényeit figyelembe véve választunk kenceficét a polcokról. A „Projekt #23 – Szépség!” című bolt, melynek elődjét 2014-ben rendezte meg a csapat, idén még szakszerűbb, még komplexebb módon igyekszik körüljárni a szépségápolás témakörét és egyéni, személyre szabott megoldást nyújtani minden érdeklődőnek. Míg a korábbi szépségápolási bolt a natúr- és biokozmetikumokra koncentrált, idén a tudatos szépségápolás került előtérbe.

Debreczeni Fanni, a Szépségápolási pop-up bolt projektvezetője szerint leginkább azt tartották szem előtt, hogy személyre szabottan mindenkinek más megoldás nyújthat segítséget, avagy, ha tudatosan választjuk meg a termékeket, amiket használunk, megférhet akár egymás mellett a polcon a bio krém, az illóolajokkal operáló kozmetikum, a holisztikus bőrápoláson alapuló szérum és a kíméletes kémiai hámlasztó.

Az idei bolt közel harminc szigorúan válogatott márkát mutat be. Lesznek közöttük olyanok, amelyekkel már találkozhatott az avatottabb közönség, például az Adrienne Feller prémium illóolajos termékei, de sok olyan is, mely csak professzionális kozmetikákban, webáruházban vagy akár csak külföldön volt elérhető mindeddig, mondjuk szuper koreai maszkok.

A boltban szakmai tanácsot is adnak a szervezők, Felmer Dóra kozmetikus tanácsadó segítségével pedig minden érdeklődő egyénileg is megismerheti saját bőrét és az annak leginkább megfelelő megoldásokat. A termékeket ki is tudjátok próbálni, ami szintén kivételes lehetőség, hiszen a legtöbb fizikai vagy online üzletben erre nincsen módjuk a látogatóknak.

Nyitva tartás: 2017. Május 6 – 28.
Minden nap 10:00 – 20:00 óráig.
Cím: Bp. VI. kerület Paulay Ede utca 29.
 

  • Megosztás: