Rettegsz a strandszezontól? Nézd meg a pluszos méretű modellek képeit, és értékeld át, mit gondolsz a testedről!

Bár a plus size modellek szerződtetésével elsősorban az a célja a divatcégeknek, hogy hús-vér nőkön is bemutatásra kerüljenek a kerekded idomokra tervezett kollekciós darabjaik, amióta egyre elismertebbek és népszerűbbek a plakátokról mosolygó pluszos lányok, illetve egyre nagyobb elánnal hirdetik felszabadultságukat és egészséges énképüket, más mellékhatása is van a pluszos kampányoknak.

Mégpedig az, hogy a hasonló méretekkel rendelkező hölgyek önbizalmat merítenek ezeknek az életvidám lányoknak a természetes mosolyából és magabiztos, dögös megjelenéséből. A következő négy modell nem fél megmutatni a testét, és a képeiket elnézve az az érzése támad az embernek, hogy a szépségnek tényleg nincs semmi köze a centiméterekhez és a kilogrammokhoz.

 

 

 

Erica Lauren még friss arc a modellszakmában, alig két éve kezdték el foglalkoztatni amerikai divatcégek. Korábban utálta a testét, képei azonban arról árulkodnak, hogy mostanra sikerült elfogadnia önmagát. Olyan ruhákat visel a mindennapokban, melyekről lerí, hogy így boldog a bőrében, ahogy van.

 

 

Denise Bidot felkapott pluszos méretű modell, akire jó ránézni, és tényleg nem azt látja az ember, hogy vastag a combja, vagy széles a csípője. Nemcsak a beállított, szerkesztett fotókon mutat jól, a hétköznapi arca még elragadóbb. Azokon a képeken a legszebb, melyeken a kislányával pózol.

 

 

A fürdőruha-kampányokból is ismerős Jennie Runk sem hitte el korábban magáról, hogy szép, de most már sokkal magabiztosabb, ami Instagram-fiókjából is kitűnik.

 

 

Tara Lynn úgyszintén nagyon bájos, és egyáltalán nem érdekli, hány centi a csípője. Mondjuk nincs nagy szüksége rá, hogy ezt számolgassa, mert így is nagyon gyönyörű.

  • Megosztás:
hirdetés