A Pleasure is pretty most egyedi tervezésű pólókkal, pulóverekkel, pólóruhákkal, és limitált darabokkal hozza el nektek a nyolcvanas évek hangulatát. Ezek a szemtelenül vagány cuccok garantáltan nem jönnek szembe veled az utcán!

hirdetés

Kovács Adrit, a Pleasure is pretty tervezőjét a formabontó anyagok és a színek inspirálják. Valahogy úgy ragadja meg a nyolcvanas-kilencvenes évek popkultúrájának egy-egy emlékezetes sziporkáját, hogy sokkal hordhatóbb formába önti, miközben nem oltja ki nosztalgikus stíluselemeit. Kollekcióira jellemzőek az élénk árnyalatok, a különleges textúrák és felületek, a geometrikus, minimalista szabásvonalak, melyek mindig valamilyen feltűnő részletmegoldással párosulnak.

A márka műhelyéből ismét egyedi, sportos fűszerezésű, laza cuccok jöttek ki, melyek november 13-án, pénteken, kiemelt felületen debütálnak a Lollipop Factory Budapest üzletében, ahol december végéig lesznek elérhetőek.

Pleasure is pretty: vagány darabok tervezői áron

Kovács Adri – a Pleasure is pretty alapítója és szíve-lelke – a hónap tervezője a Lollipop Factory Budapest üzletében, így a ma bemutatott, limitált kreációkat is tartalmazó kollekció egészen december végéig várja az érdeklődőket. Ebben az időszakban tervezői áron juthatsz hozzá az új darabokhoz, és bár a járványhelyzet miatt a megnyitó buli elmarad, érdemes már ma ellátogatni a helyszínre, mert az első 10 vásárló ajándékot kap.

 

Az ütős cuccok ma 16 és 17 óra között kerülnek a boltba, ami 18:45-ig látogatható. A járványügyi intézkedések értelmében, 19 órakor zár az üzlet, és maximum tízen tartózkodhatnak egyszerre a helyiségben. A biztonságos vásárlás érdekében kérjük, tarts távolságot, és ne feledkezz meg arról, hogy a maszk viselése kötelező!

Bár az új szabályok értelmében a zenés megnyitó elmarad, 17 órától online bejelentkezés lesz az Instagramon, amit érdemes figyelemmel követni, mert folyamatosan töltenek fel új képeket, információkat a kínálatról. Az esemény részleteiről itt értesülhetsz.

A kollekció elérhető: Lollipop Factory Budapest, Király utca 24, Budapest, 1061.

Képek: Pleasure is pretty.

  • Megosztás: