A Pantone-színskála híres tervezők segítségét kérte abban, hogy az ősz meghatározó divatszíneihez tervezzék meg a szerintük ideális outfiteket. Nézd meg, melyik az a kilenc tónus, mellyel idén ősszel egészen biztosan találkozol majd a boltok polcain!

Az ősz színvilága

A 2013 divatszínének kikiáltott Emerald, azaz smaragdzöld az őszi trendekben is szerepet kapott, Joy Cioci divattervező keze munkáját dicséri a szépen felépített, királykékkel kombinált darab. Kelly Wearstler szintén a királykékkel operált tervezésében, a Mykonos Blue és a Turbulence színekben pompázó együttes a letisztult stílusú városi nőknek készült. Akik szívéhez pedig a világosabb zöldes árnyalatok állnak közelebb, azoknak Hervé Léger gazdagon díszített ruhát tervezett Linden Green névvel, icipici couture beütéssel.

Nanette Leporet a természet sötétebb oldalát szerette volna tervezésében bemutatni, az Acai nevet viselő outfitet – ahogyan azt valószínűleg kitaláltad – az acai bogyó színe ihlette. Vele ellentétben Rachel Roy Samba elnevezésű piros ruháját a fény játéka inspirálta, mely jó adag szexuális energiával is párosul, hála szabásvonalának és élénk piros színének. Tadashi Shoji kicsit romantikusabb oldalát szerette volna megmutatni, összeállítását az oroszországi Téli Palota játékos és izgalmas külseje ihlette.

A vibráló narancsos árnyalat – Koi – Bibhu Mohapatra kreativitását dicséri, aki szerint a fekete vonalak szépen kiemelik az avar intenzív színét. A Turbulence Tia Cibani elképzelését testesíti meg, darabjáról Guggenheim Man Ray festménye köszön vissza a fémes szürke és a mély faszén árnyalatok párosításában. Pamella Roland Deep Lichen Green fantázianevet viselő tervezésében pedig az ősszel is maradandó, örökzöld fenyők és a mélyzöld moha természetes színvilága testesül meg.

  • Megosztás:
hirdetés