Vasárnap lesz az NFL döntője, a Super Bowl. Erre az alkalomra sok cég készül külön reklámmal, van, amit csak a negyed közt adnak le, de a legtöbben kihozzák előre. Így tett a Pantene is, négy iszonyatosan cuki reklámfilmmel, melyben három játékos a lánya frizuráját készíti el.

DeAngelo Williams a Pittsburgh Steelersből, Benjamin Watson a New Orleans Saintsből és Jason Witten a Dallas Cowboys-ból próbálja a kislányok kívánságának megfelelő hajat előállítani. Williams rögtön kettőt is, mindkét kislányának.

Erős nők lesznek

A reklám nagyon kedves, és az üzenete is fontos. Azok a lányok, akik sok időt töltenek az apjukkal, erős nőkké válnak. Így az édesapákat buzdítják arra, hogy a kislányaikra is fordítsanak épp annyi időt, mint a kisfiaikra.

Ez egy összefoglaló kisfilm, de a Pantene Youtube-csatornáján megtekinthető az összes. Watson azzal viccelődik, hogy megvan a visszavonulás utáni karriercélja, Williams pedig értetlenkedik, hogy miért nehéz az apáknak komolyan venni a lányaikat. Ő egyébként sokat posztol a kislányokkal mindenfélét, általában valamilyen jótékony célból, korábban pedig rózsaszín pólóban, a hajába font rózsaszín póthajjal hívta fel a figyelmet a mellrák elleni küzdelemre.

  • Megosztás:
Címkék:
hirdetés