Palvin Barbi csak ritkán vált hajszínt, azonban ha megteszi, mindig lélegzetelállítóan mutat rajta még a természetellenes árnyalatú frizura is. A magyar modell már többször lepte meg rajongóit szokatlan színválasztásaival, ezeket a pillanatokat gyűjtöttük össze.

hirdetés

Palvin Barbara természetes szépségével, és belülről fakadó, őszinte nőiességével tűnik ki a modellvilág hölgykoszorújából. Az a típus, aki a legegyszerűbb szettben, szimplán összefogott hajjal, smink nélkül is gyönyörű. Natúr stílusát azonban időnként ő is leváltja, hogy kipróbáljon valami kevésbé hétköznapit.

Palvin Barbi ritkán mutatkozik így: pedig a pink és a kék frizura is jól áll neki

Párjával, Dylan Sprousesszal legutóbb vállig érő, szőke hajjal kapták lencsevégre. Barbit alig lehetett megismerni, ugyanis nemcsak, hogy frizurája lett teljesen más, hanem egy nagy sikerű Wes Anderson alkotás, a Tenenbaum, a háziátok című film karakterének a bőrébe bújt bele.

Bár a szórakoztató fotósorozat nagyon látványos lett, annyit nem ért meg, hogy a modell szőkére festesse a haját, így a jól bevált parókához nyúltak a változtatás kedvéért.

A nőies pink árnyalat egészen közkedvelt hajtrend, amit akár a hétköznapokban is szabadon lehet viselni. Palvin Barbi szuperül azonosult ezzel a színnel.

Az intenzív eperszőke hajszín is megtetszett a modellnek, azonban ezt már csak Insta-filterként vállalta be.

A színes melírt is kipróbálta, méghozzá púderrózsaszínben. A látványos frizurával inkább tűnt egy pop-punk fenegyereknek, semmint sikkes nőnek, azonban vidám kisugárzásához remekül passzolt ez a megjelenés is.

A hozzá illő, igazán szexis hajszínt azonban ő is megtalálta. A mély és a világos céklavörös frizurával bombasikert aratott Barbara. Arcát sokkal komolyabbá tette, és csillogó kék szemét is kiemelte a frizura. Mi azóta is várjuk a nagy visszajövetelét ennek az árnyalatnak.

Szuper drámai hatással a platinaszőke szintén jól passzolt hozzá, bár csak a divatfotózások erejéig vállalta be, de valószínűleg rengeteg új rajongót szerzett merész képeivel.

A kék hajszín csak nagyon ritkán kerül fel a sztárok kívánságlistájára, ha meglátogatják fodrászukat, Palvin Barbi azonban tett vele egy kísérletet. Magas copfjából ítélve meglehet, hogy csupán ki lett pótolva a haja néhány színes tinccsel, de a végeredmény nagyon vagány lett.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés