Az utóbbi időben rendkívül népszerű eljárás lett a fenékplasztika, aminek célja most már inkább a nagyobbítás, mint a kicsinyítés.

Hogy a nagy fenék évek óta divatos és menő, abban nagy szerepet játszott az amerikai celebek térnyerése, akik közül többen is nyíltan óriás műhátsóval rendelkeznek. Az úgynevezett brazil fenéklifting lényege, hogy a hátsót a test saját zsírrétegéből leszívva töltik fel, ami cseppet sem veszélytelen. Ha ugyanis a zsír a bőrszövetekből továbbjut az artériákba, elzárhatja az oxigén útját, ami extrém esetben – és ilyen történt már sajnos – halálhoz vezet.

De ki mondta, hogy formás hátsója csak így lehet az embernek? Aki kerek, feszes és izmos popsit akar, annak csupán tornáznia kell, például a következő videóban látható gyakorlatokat végezve. Ez egy szuper, húszperces erősítő, ami csak öt különböző gyakorlatból áll, és ezek ismétlődése teszi ki a teljes gyakorlatsort.

A torna megkezdése előtt ne felejts el bemelegíteni, majd a videóban is látható módon nyújtással zárd a gyakorlatokat! Hidd el, heti három-négy alkalommal végezve ezt a feladatsort olyan hátsód lesz, amit Kim Kardashian is megirigyelne!

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés