A fiatal újrahasznosító művész újabb lehetőségeket látott meg a színes cukorkáspapírokban. Most csinos kiegészítőket, cipőt és táskát készített belőlük.

Korábban már beszámoltunk Emily Seilhamer újrahasznosított alapanyagokból készült ruhájáról, mely több mint tízezer Starburst-cukorka csomagolópapírjából készült. Aprólékos munkával és szorgalmas gyűjtögetéssel, több évig készítette elő projektjét, míg végül barátai, ismerősei és segítőkész idegenek segítségével összegyűlt annyi cukorkás papír, mely elegendőnek bizonyult a ruhafazon kialakításához és megvarrásához.

Munkáját sokan követték nyomon az interneten, így hamarosan újabb csomagolópapír-adagokat kapott a lány lelkes támogatóitól. Segítségükkel végül elkészülhettek a ruhához illő kiegészítők is: egy hátul nyitott, magas sarkú topán és egy kis retikül, mely abszolút ellátja funkcióját, vagyis viselhető darab. Korábban sokan sérelmezték, hogy az első pár balerinacipő, ami a ruhához készült, meglehetősen elnagyolt és összedobott munka, ezért most Emily külön ügyelt arra, hogy a ruhához méltóan, legalább olyan profi kiegészítőket hozzon létre.

  • Megosztás:
hirdetés