A szépségápolás jövője tulajdonképpen már elkezdődött. A bőranalízishez nem muszáj időpontot kérned a kozmetikusodnál vagy a bőrgyógyásznál, hiszen elég egy jó minőségű szelfi hozzá és némi bátorság, hogy kielemeztesd smink nélküli bőröd állapotát. Az Olay kozmetikai cég forradalmasította a bőrelemzést és szépségápolási tanácsadást, mégpedig úgy, hogy ezt akár önállóan elvégezheted otthon vagy bárhol, az Olay Skin Advisor segítségével.

Az Olay Skin Advisor mesterséges intelligenciát használ, akárcsak a Facebook vagy az Instagram. A VizID technológia segítségével azonban nemcsak arra képes, hogy több ezer fotót összehasonlítson a vizsgált pontok alapján, hanem ki tudja elemezni a látottakat, és megoldást keres az esetleges bőrproblémákra. A bőr valós korának meghatározásához tulajdonképpen öt fő öregedési zónát vizsgál: beleértve a homlok, arc, szájkörnyék, a szem körüli terület és az esetleges szarkalábak feltérképezését.

Pár egyszerű lépés, és megváltozhat az arcápolási rutinod

Ez nem csupán egy kíváncsiságot kielégítő játék, mely megadja az arcbőr valós életkorát, hogy ezen elrágódhass. Ennél azért valamivel többet nyújt. A lépések pofonegyszerűek, bárki által követhetők, még egy sietős napon is.
Először készíts magadról sminktelen arcbőrrel egy jó minőségű szelfit a telefonoddal vagy tableteddel. Majd töltsd fel a Skin Advisor rendszerébe.

Fontos, hogy a fényviszonyok megfelelőek legyenek – tehát ne vetüljön árnyék az arc vizsgált részeire. A hajadat lehetőleg fogd össze, ne keretezzék kósza tincsek az arcodat, és ne lógjanak bele a szemedbe. Ha frufrud van, azt is érdemes hátrasimítani egy hajpánttal. Az arcbőröd legyen tiszta és teljesen festékmentes. Sajnos az arcszőrzetre még nincs teljesen felkészítve a rendszer, ezért előfordulhat, hogy férfiak esetében nem képes beolvasni a pontos adatokat, így az elemzés fals eredménnyel záródhat.

Bár a bőrelemzést pusztán fotó alapján készíti el a rendszer, az Olay feltesz néhány kérdést a teszt során, hogy az eszköz a lehető legpontosabb termékjavaslattal tudjon előállni az elemzést követően. Miután megállapította, hogy milyen a bőröd állapota, és mennyi az annyi, vagyis hány évesnek tűnik az arcod valójában a bőrminőség alapján, kiválasztja számodra a legmegfelelőbb terméket vagy termékeket.

Természetesen kizárólag Olay kozmetikai termékeket fog ajánlani neked, hiszen nyilván önmaga felé hajlik a keze a cégnek. Tulajdonképpen az a céljuk ezzel, hogy a beküldött fotókat analizálva ők maguk is tökéletesíthetik kozmetikumaikat, a leggyakoribb bőrhibákhoz igazítva. Ha felkészültél az igazságra, nincs más dolgod, mint elkészíteni a saját fotódat, és feltölteni az Olay oldalára!

  • Megosztás:
Címkék: