Bár a gálaest témája alapján idén a kreativitás, illetve a divat és az egyházi, katolikus motívumok találkozása került előtérbe, mi azt is néztük, kinek a nőiessége volt a lehengerlőbb.

Idén is megrendezésre került a MET-gála a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeumban. Az est témája már előre sejttette, hogy sokaknál szárnyra kap a fantázia, és csodás, illetve furcsa és bizarr ruhákra számíthatunk. A „mennyei testek” volt az est kulcsmondata, mely meghatározta a vendégek megjelenését.

Mivel idén a kilencvenes évek különös öltözékei határozzák meg a divatot, a vallásos motívumok újra fókuszba kerültek, mint annak idején a videoklipekben, illetve a ruhák és ékszerek terén – gondoljunk csak Madonna Like a Prayer című zenei klipjére. A jelenlévők közül sokan elengedték a képzeletüket, és báli jelmezbe bújtak, de voltak, akik igyekeztek a valóság talaján maradni, illetve a szokásos remek formájukat hozni. Egyeseknél a kreativitás és a nőiesség egyszerre valósult meg, és olyan is akadt, aki egyszerűen csak jól nézett ki.

 

  • Megosztás:
hirdetés