Nem árt tudni, hogy a fotókon tökéletesnek látszó test sem mindig igazán perfekt. Még csak retusra sincs szükség ahhoz, hogy egy kis optikai csaláshoz folyamodjon az ember. Leleplező fotók!

Az Instagram világában mindenki olyan tökéletesnek tűnik. A lányok alig egyheti diéta alatt dobnak le magukról pár kilót, és néhány edzés után már a kockás hasukkal villognak. Továbbá minden nőnek bosszantóan kerek a feneke, és deszkalapos a hasa. Ha ilyen képeket nézünk, hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy mindenki más tökéletes, csak mi nem, mert nekünk itt-ott lelóg, röcög vagy hurkásodik. Pedig köztudott, hogy az Instagram élen jár az igazság elferdítésében.

Most hagyjuk azt, hogy a képek zöme tele van tolva szépítő és elkendőző filterekkel, és igen sokszor bejátszik a felhasználóknál a Photoshop is. Hiszen nemcsak képszerkesztéssel lehet csalni, hanem már a fotó elkészítésekor ki lehet játszani néhány trükköt, mellyel optimalizálható a kinézetünk. Nem mindegy ugyanis, milyen a testtartásunk, hogyan állunk be, és miként húzzuk be a hasunkat, toljuk ki a cicinket, illetve a fenekünket.

Bizonyos pózok ugyanis sokkal jobb testképet eredményeznek, még itt-ott az izmok is jobban elővillanhatnak, persze csak akkor, ha eleve vannak.

Az alábbi képek azt bizonyítják, hogy mindenkinek van egy jobb és rosszabb formája, az utóbbiról azonban szinte senki sem posztol képeket. Némelyik nő igen keményen sportol, mégsem teljesen tökéletes az alakja.

 

  • Megosztás:
hirdetés