A Crocs papucsokat egyesek ormótlanságuk miatt szidják, mások pedig a védelmükre kelnek, mondván, hogy kényelmesek. Erre az izére azonban nincs mentség! Csak erős idegzetűeknek!

A divat sosem mellőzte a humort, és szerintünk van, ami tökéletesen belefér. Ám néha olyan darabok is hisztérikus őrületet indítanak el, melyek kimerítik a vizuális környezetszennyezés fogalmát.

A halpapucs pontosan ilyen, és nem is árul zsákbamacskát: tökéletesen úgy fest, mintha két frissen fogott hal szájába dugnád bele a lábadat.

Az, hogy teljes egészében festett műanyag, méghozzá amolyan piacos dizájnnal, már csak hab a tortán, mégis egyre gyakrabban lehet vele összefutni az interneten, sőt, egyesek odáig merészkedtek, hogy megvásárolták, és büszkén pózolnak benne az Instára kiposztolt képeken.

Nem tudjuk eldönteni, hogy vicces vagy ízléstelen az új kedvenc – az egyik szemünk sír, a másik nevet. A nemcsak horgászoknak ajánlott lábbeli egyébként az Amazon.com-on kapható, a stílust, a látványt és a kivitelezést tekintve nem is annyira baráti áron: 14-19 dollár között mozog az ára, vagyis 4-6000 forint között kapható.

  • Megosztás:
hirdetés