Modellként és duci nőként is feladatának érzi Sirokai Diána, hogy bevállalós fotóival arra ösztönözze nőtársait, fogadják el és szeressék önmagukat úgy, ahogy vannak.

Míg külföldön sikeres plus size modell, hazánkban sokan csak az interneten nagy visszhangot keltő, merész fotói által ismerik Sirokai Diána nevét. Ő az a lány, aki nem fél megmutatni a divatvilágnak, hogy nem kell tökéletessé retusálni egy nőt ahhoz, hogy az emberek meglássák benne a szépet. Már-már rendszert csinál belőle, hogy olyan képeket tesz fel magáról az Instagramra, melyek mindenkit gondolkodóba ejthetnek: bátran megmutatja striáit és hurkáit, retusálatlan képein pedig gyakran alig fedi el valami kis textil a bájait.

Mindezt nem csupán öncélúan teszi, bár valószínűleg sok energiát merít a pozitív visszajelzésekből. Úgy érzi, plus size modellként sokat tehet azért, hogy a hasonló alkatú nők ne érezzék kirekesztve magukat, találják meg a bennük rejlő, dögös énjüket, és merjék felvállalni a testüket, ha nekik így jó. Merész képeivel elsősorban üzenetet kíván közvetíteni, nem pusztán a figyelemért kampányol.

Legutóbb azzal robbantotta fel az internetet, hogy leutánozta Kim Kardashian szexi fürdőruhás fotóit, ezzel a húzásával pedig azt szerette volna bizonyítani, hogy két különböző alkatú nő is lehet ugyanúgy szexi, hiszen mindketten nők, csak más a testük. Persze ezzel együtt arra is ráirányította a figyelmet, hogy azért Kim Kardashian esetében erősen meglódult a retusőr keze a Photoshop használatakor.

Szintén nagy port kavart, amikor modell barátnőjével karöltve bebizonyította, hogy a divatszakma olykor mennyire álságos tud lenni, hiszen a magazinokban és a katalógusokban még a ducimodellek alakját is manipulálják. Úgy érzi, manapság az ideálteremtésen van a hangsúly, és közben elfelejtjük, hogy mindannyian egyediek és különlegesek vagyunk.

Most úgy tűnik, önmagának is bizonyítani szeretett volna a telt idomú lány: az Instagramra kiposztolt fotóján a népszerű modell, Gigi Hadid aktképét utánozta le, mert saját bevallása szerint kíváncsi volt arra, hogy tekintve a méreteit, ő miként mutatna egy hasonló kampányfotón.

Még saját maga is meglepődött azon, hogy mennyi pozitív visszajelzést kapott a kisugárzására, a megjelenésére, valamint a bátorságára vonatkozóan. Az biztos, hogy Diána nem fél felvállalni önmagát, és mindenkit erre buzdít a saját boldogsága érdekében.

 

  • Megosztás:
hirdetés