Az egykor gyönyörű színésznő ma már csak árnyéka önmagának, hiszen annyiszor szabatta át az arcát, hogy teljesen eldeformálódtak a vonásai.

Melanie Griffith azon színésznők egyike, akik saját hiúságuknak a csapdájába estek. Nem tudott méltósággal megöregedni, mint más, és nem érte be egy-két helyreigazító plasztikai beavatkozással, ami még nem okozott volna drasztikus változást. Ma már ő is bánja, hogy ennyire rákattant a szépítő műtétekre, melyek sajnos fordítva sültek el, és teljesen megsemmisítették a színésznő egykori arcát. Fiatalabbnak sem tűnik a koránál, és szebbnek sem igazán mondható, pedig bizonyára rengeteg fizikai fájdalmat viselt el a jó eredmény reményében.

Fénykorában olyan természetes szépség volt, aki után bomlottak a férfiak, ám ő soha nem tartotta magát elég szépnek. Amikor betöltötte az ötvenet, szinte pánikba esett az öregség gondolatától, ezért többször feküdt kés alá, mint amennyi szükséges vagy indokolt lett volna. Valószínűleg sokkal jobban nézne ki most, ha természetesebb módszerekkel vette volna fel a harcot a ráncok ellen, és elfogadja önmagát.

A szóbeszéd szerint a ráncfelvarrástól az arcfeltöltésig mindent kipróbált, ám ő maga inkább csak arról tesz említést a vele készített interjúkban, hogy erősen megbánta a beavatkozásokat, melyek nem váltották be ígéretüket. Sajnos nagyon nem, ahogy az a fotókon is látszik!

  • Megosztás:
hirdetés