A különböző szépészeti termékek gyártói mindent bevetnek, hogy a külsejükre igényes nőket vásárlásra csábítsák, és ez sokszor már a nevetségesség határáig megy, sőt, mondhatjuk, hogy át is lépi azt. A Proskins Gold névre hallgató, 24 karátos arannyal preparált leggings mindössze 145 fontba, vagyis több mint 50 ezer forintba kerül, és azt ígéri, hogy eltünteti a narancsbőrt. Persze feltételes módban.

Az ápoló hatású ruhák mostanában kezdenek divatba jönni, nálunk is kapható ilyen hatású farmer, de, aki kicsit is utánaolvasott annak, hogy mi a cellulitisz, nem dől be a jól hangzó marketingszövegnek.

Instant krém

Az egyszerű fekete leggings-be mikroszkopikus aranydarabokat szőttek, melyeket hyaluronsav vesz körül – a testmeleg hatására ez beszívódik a bőrbe, és feszesíti azt. Ez mind szuper, és így is van, de attól, hogy a bőr hidratált lesz, nem múlik el a narancsbőr, ugyanis az nem a bőrfelszínen van, hanem a felhám alatt, jó mélyen.

A cég emellett árusít kézápoló kesztyűt és szemmaszkot is, ahonnan szintén eljut a bőrfelszínre az értékes feszesítő hatóanyag, de ehhez teljesen felesleges ilyen drága terméket venni. Igen, egy mezei kézkrém vagy szemránckrém is megteszi, esetleg egy kis szőlőmagolaj a szem alá.

Persze szereztek egy kevéssé ismert, volt modellt, aki elmondta, hogy három nap után selymesebb volt a bőre a leggings-től, ami szuper, de a narancsbőr ettől ott marad. Sajnos azt semmi nem tünteti el, csak a szénhidrátszegény táplálkozás, és az sem rögtön.

  • Megosztás: