A közép-európai régió legtehetségesebb tervezői mutatják be tavaszi-nyári kollekciójukat a kétnapos program keretein belül, ahol a szakma krémjétől tudhatod meg, mi lesz a jövő évi trend!

Idén az Iparművészeti Múzeum patinás szecessziós termében kerül megrendezésre a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe. A Design Terminál és a Mercedes-Benz Hungária Kft. együttműködésének köszönhetően lehetővé vált, hogy a közép-európai régió – Magyarország, Csehország, Lengyelország, Horvátország, Szerbia, Szlovákia, illetve az idei évtől Románia és Ukrajna is – tervezőtehetségei nemzetközi nagyközönség előtt is megmutathassák legújabb, 2018-as kollekcióikat.

A program jeles eseménnyel, a Gombold Újra! Közép-Európa pályázat döntőjével zárul, mely idén immár hetedik alkalommal ad esélyt a feltörekvő divattervezők számára, hogy munkájukkal szemléltessék a kreatív szakmai bravúrokat. A színes divatkavalkádot a zsűri döntése és a finálé ceremónia zárja. Ha te is részese akarsz lenni, hogy többet megtudj a hazai divatról és a divatszakma nyüzsgő világáról, a részletes programokról, a helyszínekről és a jegyvásárlásról a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe hivatalos honlapján tájékozódhatsz.

Időpont: 2017. október 13-15.
Helyszín: Iparművészeti Múzeum
(1091 Budapest, Üllői út 33-37.)

  • Megosztás:
hirdetés