Az angol rózsaszál, Rosie Huntington-Whitely igazán jól néz ki, de senkinek ne legyenek illúziói, tesz is érte. Biztos, hogy a genetikának is köszönetet mondhat, de azt, amit a természet adott, konzerválni kell. A modellek odafigyelnek magukra, rengeteget tornáznak, és persze nem esznek meg akármit.

Egészséges italok

Az angol modell az organikus ételekre és tápanyagokban gazdag italokra esküszik. Instagrammjára is gyakran tölti fel a napi menüt, például a saját maga által főzött borsólevest, de szívesen fényképezi magát mindenféle turmixszal is. Jól összeválogatott italokkal kezdi a napot. A Daily Mirrornak elmondta, hogy szinte sohasem eszik édességet, helyette egészséges finomságokkal kényezteti magát.

Két kedvence az alma-répa turmix, illetve egy csupa zöld levélből és fűszerből készült keverék. Az erős színű gyümölcsök és zöldségek rengeteg antioxidánst tartalmaznak, melyek belülről ápolják a bőrt és a körmöket, és leküzdik a káros szabadgyököket is.

Bár a legtöbb 25 éves nőnek rendben van a bőre, és még nem találkozik ráncokkal, a fenti, egészséges finomságoknak köszönhetően az angol modellnek valószínűleg később sem lesz problémája a bőrével, és nemcsak azért, mert megengedheti magának a drága krémeket és kezeléseket.

  • Megosztás:
hirdetés