Miranda Kerr, a Victoria’s Secret angyala nemrégiben búcsút vett a divatház kifutójától, és a reklámok felé vette az irányt.

A gyönyörű ausztrál modellnek nem kellett sokáig várnia a megkeresésekre, szerződésbontása után a világ egyik legnagyobb ékszermárkája, a Swarovski kérte fel, hogy legyen termékeik reklámarca.

Swarovski és az elegancia

Az ősz a Swarovski évszaka lesz, ugyanis a csiszolt kritályok királya óriási nemzetközi kampánnyal készül az év végére. A fotókampány felelősének a híres és díjnyertes fényképészt, Nick Knightot tették meg, aki Ronnie Cooke Newhouse kreatív felügyelete alatt készítette el a kampányfotókat a nappali és éjszakai ékszerkülönlegességekről. 

A cél az volt, hogy az exkluzív gyöngy- és gyémántékszerek ötvözzék a nőies luxust, illetve a modernitást, amihez Knight egy csodaszép, angol rózsakerti kompozíciót álmodott meg háttérként.

Nadja Swarovski, a Swarovski igazgatótanácsának tagja is elégedett a végeredménnyel, nyilatkozatában nemcsak Knight és Newhouse munkáját emelte ki, de Miranda frissességét, szépségét is megemlítette, mely szerinte tökéletesen kiemeli a Swarosvki modern ékszereit.

A kampányhoz tévéreklám is készült, melynek zenéjét az énekes-dalszerző Pharrell Williams írta és énekelte fel. Nézd meg te is!

  • Megosztás:
hirdetés