Pimaszul szexi divatfotókat vállalt Miley Cyrus, melyekről nehéz eldönteni, hogy a különleges ruhákat, vagy inkább az énekesnő melleit tolják a figyelem középpontjába.

hirdetés

A Vanity Fair márciusi címlapján alig kerülnek takarásba Miley Cyrus keblei, az embernek olyan érzése támad, mintha épp le akarna csusszanni róla a Gucci kék rojtos ruhája. A sokszínű, eklektikus stílusáról ismert énekesnő-színésznő láthatóan élvezettel incselkedik a kamerával, így igazán bevállalós divatképek készültek róla. Akárcsak a mesében az okos lány, mutat is magából valamit, meg nem is, de úgy alapvetően, nem a szemérmesség hatja át a tavaszi fotósorozatot.

Miley Cyrus csillogó és elegáns koktélruhákban bolondozik Miami tengerpartján, melyek nem éppen a vizes homokba valók. A stylist, Samira Nasr, a Valentino, a Gucci, a Marc Jacobs és a Celine kollekcióiból készített egy igazán dögös válogatást az énekesnő számára, aki a tetoválásaiból és a melleiből is sokat mutatott a magazin kedvéért.

Bár a legtöbb képen nem fedi fel egészen bájait, olyan is akad, ahol a különleges, csillogó láncból készült top alatt nem visel semmit. A színésznő frizurájáért Gina Edwards, csillogó sminkjéért pedig Recine és James Kaliardos felelt. A felszabadult fotókat Ryan McGinley készítette.

Képgalériánkat 18 éven felülieknek ajánljuk!

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/Film Magic/Getty Images.

Képgaléria képei: Ryan McGinley/Vanity Fair.

  • Megosztás:
hirdetés