Mihalik Enikő nemrég posztolta Instagramjára ezt a tavalyi fotósorozatot, amit a párizsi Vogue készített róla. A képek mellett ott van, hogy ez az egyik kedvence a millió anyag közül, és ez teljesen érthető, hiszen a fotók és az ötlet is fantasztikus.

Hogyan öregszik egy nő?

A képek megmutatják, állítólag csak smink, styling és nem photoshop segítségével, hogy múlik az idő, hogyan változik egy nő bőre, stílusa, kisugárzása.

A lap a tizenévektől számol, és bár valószínűleg mindenki a fotókat nézi, a szövegben ott szerepel, hogy mit érdemes megtenni és mire érdemes nemet mondani a fiatalság megőrzése érdekében. A huszas években pédául a cigarettára mondjunk nemet és igent az antioxidánsokra.

A Vogue a legvadabbnak a harmincasokat tartja, erős sminkkel, feltűnő kiegészítőkkel, és nem javasolja a botoxot. A negyvenes nő stílusa már sokkal kifinomultabb. Az újság szerint mondjunk nemet a hámlasztásra, ezzel mi nem értünk egyet.

A legizgalmasabb képek az 50, illetve 60 éves nőt megszemélyesítő Enikőt ábrázolók, mindkettő visszafogott. Olyan asszonyok ezek, akik tisztában vannak saját értékeikkel, nem aggódnak feleslegesen. A Vogue nem javasolja a szilikont és liftinget sem, helyette krémeket ajánlanak. Sanda gyanúnk szerint a Vogue szerkesztői sem tartják be ezeket.

  • Megosztás:
hirdetés