A gyönyörű magyar modell most olaszosra vette a figurát, és bebizonyítja nekünk, hogy a klasszikus ballonkabátból sohasem elég.

A ballonkabát és a trencskó fazon minden évben menetrendszerűen feltűnik a tavaszi divat porondján, így joggal mondhatnánk azt, hogy már nagyon unjuk. Mégsem tesszük, hiszen idén igen változatos formában lesz jelen a kínálatban a derékövvel viselhető átmeneti kabát, mely ugyan maszkulin stílusjegyeket visel magán, mégis roppant nőies.

Ezt most Mihalik Enikő is az orrunk alá dörgöli, és bebizonyítja, hogy a híres, trencskó szabású tavaszi kabátokat egyszerűen sem mellőzni, sem megunni nem lehet. Az olasz Vanity Fair magazin februári kiadásában a magyar modell már a tavaszra hangol minket, és a legsemlegesebb kabátkát is szexivé varázsolja.

Köztudott, hogy a csodaszép Enikő nem ápol túl nagy barátságot a melltartóval, legalábbis lassan a védjegyévé válik, hogy bármilyen divatanyagot készítenek vele, mindig megvillant egy részletet a cicijéből. Az biztos, hogy ő még a nyakig begombolt, kabátos fotók hangulatát is fel tudja forrósítani, de a stylist, Selin Bursalioglu sem ragaszkodott a hagyományos beállításokhoz, így aztán a melltartó egyszer-kétszer kimaradt a számításból.

 

  • Megosztás:
hirdetés