Ex-színésznőként valószínűleg nem volt szokatlan Herry herceg jegyesének, hogy minden szempár őrá szegeződött. A szettje miatt sem kellett aggódnia, tökéletesen festett a királyi család mellett.

Március második hétfőjén a brit királyi család a Nemzetközösségek napján vett részt, Meghan Markle pedig elkísérte őket a westminsteri apátságban tartott ünnepi eseményre. Ez volt a második olyan hivatalos, nyilvános megjelenése, melyen Katalin hercegnével együtt mutatkozhatott a nagyközönség előtt. A hercegné és a jövendőbeli hercegné egyaránt szolid ruhát választott az alkalomra, ám ezúttal Meghan Markle üdébb és divatosabb jelenségnek bizonyult a várandós Katalin mellett.

Katalin tetőtől talpig sötétkékbe burkolózott, mely kicsit komor hatást keltett Meghan Markle tejfehér kalapja és kabátja mellett, melyekben szinte ragyogott az ex-színésznő. A leendő hercegné kalapja sokkal bájosabb volt, mint Kataliné, aki most alig tűnt ki megjelenésével. Igaz, hogy a hercegnét jobban köti a protokoll öltözködés terén, ami a színek használatára éppúgy vonatkozik.

Bár Meghan sem úszhatta meg a ruhatárának teljes cseréjét, neki még jóval kevesebb szabálynak kell megfelelnie, hiszen még csak Harry herceg jegyeseként kíséri a királyi családod egy-egy útja során. Sokaknak feltűnt azonban, hogy Katalin és Meghan teljesen egyforma cipőt húzott fel az eseményre, amire nem tudni, vonatkozik-e valamilyen szabályzat. Tény, hogy a ruhájuk, táskájuk színe is összecsengett.

  • Megosztás:
hirdetés