Kate Moss annak idején, 1993-ban a Calvin Klein arcaként lett ismert, ikonikus fekete-fehér képei azóta is híresek, és a márka nem is nagyon tért át a színes fotókra. Az immár negyvenéves modell karrierje, ha nem is töretlen, de nagyon sikeres, most pedig ott topog a sarkában a következő generáció.

Egy újabb Moss a láthatáron

A Calvin Klein most Lottie Moss-szal, Kate féltestvérével készített kampányt, aki most 16 éves, és ugyanaz az ügynökség képviseli, akik annak idején a nővérét is.

A képek szintén fekete-fehérek, és kissé borús hangulatúak, a tini modell jó a sértett, dacos ifjúság szerepében, bár lehet, hogy nem is kellett sokat színészkednie hozzá. A kollekció a kilencvenes évek népszerű CK-termékeiből áll, melyeket újragondoltak a cégnél, és kicsit modernebb formában alkottak újra. A képeket Michael Avedon készítette.

Az biztos, hogy Lottie előnnyel indul a szakmában, és ezt vannak, akik a szemére is vetik. Kisebb botrány alakult ki, amikor a 16. születésnapján az ügynökség egy profi fotóval köszöntötte. Elvileg ugyanis nem dolgozhattak volna vele eddig az időpontig. A lánynak máris vannak rajongói, a Twitteren több ezren követik.

Kate Moss legendás képeihez azonban még fel kell nőnie.

  • Megosztás:
hirdetés