Lizzo nem igazán görcsöl rá az öltözködés kérdésére, bátran megmutatja molett alakját dögösebbnél dögösebb ruhákban. Sok inspirációt merít az aktuális divatból, és cseppet sem tépelődik azon, ki mit fog szólni, ha egy-egy általa kedvelt kreáció többet mutat belőle a kelleténél. Ez nem volt mindig így, de mára megtanulta elfogadni, és értékelni a testi adottságait.

hirdetés

Bár kívülről úgy tűnhet, hogy Lizzo elementáris energiával és meglepő hirtelenséggel tört utat magának a zeneiparban, az énekesnő és dalszerző számára nem jött könnyen a siker. Hosszas próbálkozás, majd reményvesztett mélypont és elszánt újrakezdés után vált népszerű sztárrá, a Truth Hurts című dalának köszönhetően. Szinte 180 fokos fordulatot vett az élete, hiszen nem csak felkapott, elismert zenésszé avanzsált, hanem sok nő szemében példaképpé nőtte ki magát.

Lizzo bármit felvesz, amit akar

Míg korábban neki is sok gondja akadt a külsejével és a pluszkilókkal, és nem igazán hitte, hogy a zenéjén kívül őt magát is el tudja majd fogadni a közönség a színpadon, ma már büszkén felvállalja azt, aki, a véleményével és a kinézetével együtt.

Túllépett azon, hogy minden percben a súlyával és az alakjával foglalkozzon, egyszerűen csak szeretné élvezni azt, amit csinál, és ezt az örömöt megosztani a rajongóival. Helyrerakta magában a megjelenésével kapcsolatos félelmeit, és rájött, hogy a nőiessége nem a kilók számán múlik. Ma már bátran visel olyan ruhákat, melyek nem igazán takargatják, inkább kihangsúlyozzák telt idomait.

 

A feszülős és kivágott fazonokra sem mond nemet, pusztán azért, mert száz kiló fölé billen a mérleg nyelve. Tagadhatatlan, hogy rátalált önmagára az énekesnő, és ezt a felszabadultságot nehéz nem észrevenni rajta. Sokan az ő személyiségéből merítenek erőt, hogy testestől-lelkestől el tudják fogadni önmagukat.

Bárki, aki ránéz Melissa Viviane Jeffersonra – ismert művésznevén Lizzo -, egy igazi öröm- és energiabombát lát, aki sajnálja az időt önsajnálatra és kesergésre. Sokan úgy gondolják, hogy a híres plus size modell, Ashley Graham mellett, Lizzo a pozitív testkép és az önelfogadás második legnagyobb szószólója.

Pedig nem tesz mást ezért, csak olyan ruhákat visel, amiket szeret, és amikben maximálisan jól érzi magát, illetve gyakran posztol magáról őszinte és merész képeket az Instagramon. Lizzo nemrég áttetsző body-ban pózolt a Rolling Stone címlapján, és még egy ízléses meztelen fotót is bevállalt a magazin kedvéért. Összeszedtük azokat az öltözékeit, amiket sok nő egyáltalán nem merne felvenni, a feneke, a csípője, a hasa, vagy az egész alkata miatt.

Kiemelt kép: Erik Voake/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás: