A Süel Knitwear magyar márka célja, hogy megváltoztassa a kötött ruhákról kialakult ódivatú és unalmas képet, és ezt évről évre maximálisan teljesítik.

hirdetés

A kötött ruhaneműk soha nem mennek ki a divatból, de általában csak a pulóverek, felsők és kardigánok, valamint az őszi-téli szezon kiegészítői jutnak eszünkbe erről az irányzatról.

A kötött ruháiról híres, magyar Süel márka 1992 óta gazdagítja a palettát modern, merész és egyben bohém kreációival. A márka tervezője, Csillag Zsuzsi a megszokottól picit eltérően, zseniális kreativitással aknázza ki a kötött anyagokban rejlő lehetőségek széles tárházát.

Édesanyjával közösen alakítják ki a kollekciók arculatát, így a hagyományosabb vonal mellett egy könnyedebb, fiatalosabb, extrémebb irányt is bemutatnak, kiszélesítve ezzel a kötött ruhák korlátait. Kollekcióikban az egyedi fonalszínek és változatos minták mellett minden hordható ruhadarab felbukkan, amit a fonal és a fantázia találkozása megenged.

Nemcsak szezonálisan gyártanak kötött holmikat, hanem könnyedebb, nyári megoldásokban, kötött fürdőruhákban, illetve kényelmes sportruházatban is gondolkodnak. Kínálatuk valóban egyedülálló, érdemes bekukkantani hozzájuk.

  • Megosztás: