A fotók között 28 év telt el, és jól tükrözik, mennyire eltér egymástól a két korszak szépségideálja.

Meglehetősen furcsa dolog azt állítani egy testalkatról, hogy divatos, de az sem tagadható, hogy minden kornak megvan a maga szépségideálja. A mai edzésprogramokból és Instagram-fotókból egyaránt jól kitűnik, hogy 2018-ban a széles csípő, a nőiesen telt, formásan kerek popsi, valamint a darázsderék a mérce, legalábbis vitathatatlan, hogy sokan szeretnének Kim Kardashianra hasonlítani, akinél mindezek a paraméterek adottak.

A kilencvenes években Naomi Campbell testesítette meg az álomnőt, aki hosszú combjaival, fokhagymapopójával és sportosan kidolgozott alakjával írta be magát az örök érvényű szupermodellek közé.

Kim Kardashian nemrég egy megosztó fotót posztolt magáról az Instagramra, melynek beállítása Naomi Campbell egyik híres magazinképére hajaz. A modellt Steven Meisel kapta le a tükör előtt állva, alsóneműben, szépítkezés közben, törölközőturbánnal a fején. A fotó 1990-ben készült, a Vogue Italia októberi számához, egy nagy sikerű képsorozat részeként.

Kim Kardashian hasonló beállítású és hangulatú képpel népszerűsíti saját szépségmárkája, a KKW új rúzsát, a múltba vezető inspirációs fonalat pedig sokan egyből felgöngyölítették. Vannak, akik szerint Kim a nyomába sem érhet Naomi Campbellnek, míg mások szerint sokkal jobb a feneke. Nehéz igazságot tenni, hiszen ízlés dolgáról van szó. Szerintetek melyik kép sikerült jobban?

  • Megosztás:
hirdetés