Kim Kardashian mindent elkövet annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet a sminkmárkájára és persze saját magára. A meztelenkedéstől sosem riadt vissza, most azonban a cukiságbombát is bevetette: legkisebb gyermekét öleli át a kampányfotón.

hirdetés

Nemrég az új parfümje kedvéért vetkőzött le Kim Kardashian, az üvegcsét ugyanis az ő teste alapján formázták meg, és ehhez a legjobb kampánynak a meztelenkedés bizonyult.

Úgy tűnik, hogy saját sminkmárkája, a KKW Beauty mindig szolgáltat okot arra, hogy ruhátlanul jelenjen meg egy-egy reklámfotón: bár legutóbb csak a felsőtestéről került le a textil, és mellei takarásban maradtak, hiszen Kim Kardashian szorosan magához öleli az alig tíz hónapos kislányát, Chicago Westet.

A különleges fotóval pink szemhéjpalettáját reklámozza a valóságshow-sztár, az Instagramon pedig azt írta mellé: My heavenly baby!

Kim Kardashian és Kanye West harmadik gyermeke béranyától született januárban, és mindketten nagyon hálásak érte, hogy ilyen módon megadatott nekik az élet nagy ajándéka, hiszen nőgyógyászati problémája miatt Kardashian nem vállalhatott volna be még egy terhességet.

Sokak szerint túlzás, hogy kislányával reklámozza sminkmárkáját, mások szerint viszont ez egy megható, gyönyörű anya-lánya pillanat, amit büszkén felvállalhat.

Úgy tűnik, a Kardashian család vérében van a sminkelés, ugyanis Kim Kardashian nagyobbik lánya, North West is rajong édesanyja sminktermékeiért. A róla megjelent fotó sokkal nagyobb port kavart az Instagramon, ugyanis sokan kifogásolták, hogy az ötéves kislány szeme ki van festve. Olyanok is akadtak, akik védelmükbe vették a kislányt és anyukáját, mondván, hogy minden kicsi hölgy szereti kipróbálgatni anyja sminkkészletét.

  • Megosztás:
hirdetés