Tavalyi fogyása után sokan aggódtak azért, hogy le fognak apadni Kate Upton dús keblei, de felesleges volt pánikba esni, mert a modell nőiesebb és dögösebb, mint valaha.

Nem értjük, miért, de Kate Uptont rengeteg támadás érte alakja miatt a modellkarrierje során. Volt, hogy lekövérezték, máskor meg azért nem felelt meg, mert sem a vékony, sem a plus size modellek közé nem volt besorolható. Aztán végre megtalálta a helyét a szakmában, és fehérneműket-fürdőruhákat reklámozott, mely teljesen testhezálló feladat számára.

A modell tavalyelőtt és tavaly több kilótól szabadult meg, és sokan még hangot is adtak aggodalmuknak, nehogy a híres kebelmérete is összemenjen a nagy igyekezetben. Nem így történt, ez most már egészen arcba vágó tény: Kate Upton idomai ott gömbölyödnek, ahol kell, és épp annyira domborúak, mint korábban.

 

Persze több helyen megemlítik, hogy a nagy fogyása óta néhány kiló visszaszaladt a szőke bombázóra, de mi nem is értjük, mire ez a méricskélés, amikor jóval gömbölydedebb és testesebb pluszos méretű modelleket is elfogad a divat.

Kate Upton a dögös, nagymellű, szexi nőt testesíti meg a fotókon, és nincs ezzel semmi baj, hiszen a divatipar is egyre inkább arra törekszik, hogy a nők sokszínűségét és sokféleségét érzékeltesse mind a kifutón, mind a kampányokban.

A gyönyörű modell hamarosan a Maxim Magazin júliusi-augusztusi számában mutatja meg formás idomait. Néhány képecske azért csurrant-cseppent elöljáróban, és annyit elmondhatunk, hogy nagyon felszabadult, dögös fotókról van szó, melyeken helyenként alig takarja valami Kate Upton méretes, kerek kebleit.

  • Megosztás:
hirdetés