Rövidebb kórházi tartózkodása után – a hercegné vészes terhességi hányásban szenvedett – mindenki kedvenc Katalinja újra visszatért kékvérű feladataihoz. Természetesen az új kihívásokhoz új külső is dukál, ennek szellemében a hercegné új stylistot is kapott Natasha Archer személyében, aki korábban a személyi asszisztense volt.

Kettőjük közös célja, hogy Katalin ruhatárának fiatalosabb irányt keressenek. Nézd meg, hogy megy nekik!

Katalin új stílusa

Katalin hercegné és Natasha közös debütálása ez a jégkék árnyalatú ruha volt, melyet a hercegné a Natural History Museum egyik eseményén viselt. A ruha szabásának köszönhetően Katalinon nem látszódott növekvő babapocakja, az átlapolós szabás ugyanakkor kiemelte nőies idomait.

Annak ellenére, hogy a ruha eleje igazán merész lett, a hercegné korántsem mutatott benne közönségesen, sőt. Mindenki a csodájára járt kecses lábainak.

A London’s Royal Garden Hotelben viselt szürke Alexander McQueen kabátka már nem volt ennyire szerencsés választás, ez a galambszín sokkal inkább öregíti, semmint fiatalítja a hercegnőt, melyet csak tetéz a komoly kalap is.

A fekete ruha már ígéretesebbnek tűnik, egyszerre merész és visszafogott, ráadásul szépen kiemeli Katalin amúgy karcsú alakját, még a látható pocak ellenére is.

Úgy tűnik, a fiatalság határainak feszegetése jót tesz majd a talán kissé túlzottan is komoly és begyöpösödött öltözködési előírásoknak, melyek eddig kötötték Katalin és korábbi stylistja kezét. Kíváncsian várjuk, mit szól ehhez Erzsébet királynő, aki szerint már korábbi öltözködése is túlment minden határon.

  • Megosztás: