Katalin hercegnére állandó figyelem irányul, még akkor is, ha épp nem csinál semmi különlegeset. De ha épp turnézik férjével Vilmos herceggel, akkor elképesztően sokat fotózzák. Ő pedig mindent elkövet annak érdekében, hogy ne okozzon csalódást. A külseje mindig makulátlan, és ha minden igaz, átlagemberek számára is elérhető termékeket használ.

Katalin a spórolós

A hercegi pár azt sugallja magáról, hogy egyszerű életet él, de ez azért nagyon nincs így. A cambridge-i hercegné szívesen vásárol a Zarában vagy más fast fashion márkák boltjaiban, de azért számtalan dizájner darab sorakozik a szekrényében. Igaz ezeket többször is felveszi. A Katalin-effektus miatt biztos, hogy a tervezők szívesen adnák neki ingyen is a ruháikat, de a hercegné mindig megveszi őket. Pedig élő reklámtáblának is nevezhetnénk, ha valamit felvesz, akkor az pillanatok alatt elfogy a boltokból, és most már kisfia is ilyen hatással van más anyukákra.

Mit használ Katalin?

Katalin arcbőre normál, nincs vele semmi baj, de azt nem lehet mondani, hogy ragyogó lenne. Ausztráliai utazása alatt állítólag Lancòme termékeket használt, arckrémet és szérumot. Emellett használja a cég sminkszereit is, de az arcfestéshez inkább Bobbi Brownt választja.

Bár a bulvármédia imádja összeugrasztani anyósával, valószínűleg semmi bajuk egymással, hiszen ugyanahhoz a kozmetikushoz járnak. Állítólag a méhek csípésekor kilövellő mérget használják a kezeléskor, ami botoxhoz hasonló hatású.

Katalint leginkább a haja miatt irigylik, bár nemrég váltott fodrászt, valószínűleg az eddigi szakembert is rengetegen keresik fel.

  • Megosztás:
hirdetés