Joan Collins 70 éve van a pályán, és ez nem tévedés, csütörtökön, május 23-án töltötte be a 80-at és még mindig fantasztikusan fest, az esze vág mint a borotva, vicces és nagyon is nőies, igazi díva. 9 évesen szerepelt először egy reklámban, majd fiatalon filmekben, de a gyerekei születése után megállt a karrierje, Hollywoodból hazaköltözött Londonba, és előfordult hogy annyi pénze sem volt, hogy elment a munkaügyi hivatalba munkanélküli segélyért, amit egyébként nem vett fel, mint egy interjúban mesélte.

Ami fantasztikus Joan Collinsban – a csípős humorán és a remek külsején kívül – hogy igazi túlélő. Amikor nem futott a szekér, erotikus filmeket is vállalt, amit persze el lehet ítélni, de felesleges. Mint a lányának mondta, valamiből ki kellett fizetni az iskolát. 48 évesen nagy lehetőséget kapott, és élt is vele, a Dinasztia című sorozatban – ami Amerikában népszerűbb volt mint a Dallas – alakította a gonosz nő karakterét. Ma is aktív, stand up komikusként dolgozik, és sosem akar nyugdíjba menni. 80 évesen így kinézni művészet, annak jártunk utána, Joan Collins hogy csinálja.

Így öltözik a Dior nagykövete

Marillon Cotillard nőies és huncut stílusát érdemes ellesni, és főleg azt, amilyen természeteséggel visel bármilyen öltözéket.

  • Megosztás:
hirdetés