Sok nő sminkel reggelente, ki ügyesebben, ki kevésbé, de nem igazán gondolunk abba bele, hogy ez nem mindenkinek megy ilyen könnyen. Jessica Ruiznak nem volt magától értetődő, hogy sminkeljen, ugyanis születési rendellenessége miatt a kezeit csak nagyon nehezen tudja használni, de ez nem állította meg. Elhatározta, hogy profi sminkes lesz és így is van. Hihetetlen, de a szájával sminkel a legtöbbször, és magát is ki tudja festeni.

Kéz nélkül is megy

Jessica 10 éves korában kezdődött a sminkelés után érdeklődni, szeretett volna kitűnni valahogy a társai közül. Nagynénjét kérte meg, hogy tanítsa meg az arcfestés rejtelmeire, ma pedig már profiként dolgozik. Először osztálytársai kérték meg, hogy sminkelje ki őket, amitől egy picit ódzkodott, hiszen tudta, hogy csak a szájában tarthatja az ecseteket, ma már azonban nem érzi rosszul magát emiatt.

Instagramját érdemes alaposan áttanulmányozni, mert tényleg inspiráló, még ha nagyon elcsépelt is a szó manapság, hogy valaki képes megvalósítani az álmait. Az alábbi videóban megnézheted, hogyan festi ki magát.

  • Megosztás:
Címkék:
hirdetés