Jennifer Lopez a Guess tavaszi kampányában tűnt fel, amire már régóta vártak a rajongói. Fotói azonban nem a kívánt hatást érték el.

Nem nehéz megfejteni, hogy miért pont Jennifer Lopezre esett a Guess választása a tavaszi reklámkampányt illetően. A színésznő-énekesnő fenekén ugyanis csodásan feszülnek a szűk farmerek, ráadásul pont olyan nőies testalkattal rendelkezik, ami mostanában kezd divatba jönni.

A rajongók nagyon várták a pillanatot, hogy a cég közzétegye a fotókat, így érthető, hogy mindenki óriási durranásra számított. Ehhez képest az emberek döbbent csodálkozással vagy kitörő kacajjal fogadták az ütősnek ígérkező, ám csúfosan elbukott kampányt. Bár J.Lo szokásához híven hozta a lehengerlően szexi formáját, ragyogó fényét igencsak elhalványította egy elég nagy Photoshop-malőr.

Az árulkodó jelek szerint az egyik farmernadrágos képen Jennifer Lopez tomporát bizony még gömbölyűbbre és méretesebbre formálták a retusőrök. Sajnos a munkájuk nem sikerült túl jól, egy ponton például jól látszik, ahogy a fal is meghajlik körülötte a térben. A Guess valószínűleg nem tette a kirakatba, amit ezért a fotósorozatért kapott az Instagramon. Sokan úgy gondolják, hogy ilyen kontár Photoshop-munkát már rég láttak, bár szerintünk azért a Vanity Fair háromlábú Reese Witherspoonja is viszi a pálmát, ha ordas bakikról van szó.

  • Megosztás:
hirdetés