Hiába lett idén 50 éves Jennifer Lopez, még keményebben dolgozik, mint valaha. Újabban filmes karrierjére koncentrál teljes erőbedobással, de továbbra is jelen van a zeneiparban, sőt saját YouTube csatornát is indított. Egy szó, mint száz, számára nincs megállás.

Egy igazi kemény csaj, akinek a kitartása és a tettvágya mindenkinek inspiráló lehet. Nem hiába döntött úgy az amerikai GQ férfimagazin, hogy szakítva a hagyománnyal, decemberi, Az év férfijai címet viselő lapszámuk címlaplányává választják. JLo-n kívül egyébként Al Pacino, Robert De Niro és Tyler, The Creator is magukénak tudhatnak egy-egy címlapot.

Valószínűleg a fotózás koncepciója is azt hivatott tükrözni, hogy Jennifer bármelyik férfikollégájával felveheti a versenyt, hiszen natúr arccal, laza, vizes hatású hullámos hajjal és dögös bőrszerkókban állt kamera elé. Igaz, egy kis szájfényt és némi alapozót azért felfedezni vélünk rajta, de még így is nagyon merész volt a színész-énekesnő, hogy egy ilyen címlapot bevállalt.

Instagramján korábban is posztolt képeket natúr arccal, ami egyértelműen pozitív visszajelzéseket kapott, hiszen kevesen merik bevállalni az ilyesmit, főleg 50 évesen. A GQ képein a szokásoshoz képest picit jobban látszik rajta a kor, de még így sincs oka panaszra.

JLo sokat is tesz azért, hogy jól nézzen ki, új filmje, A Wall Street Pillangói kedvéért még azt is bevállalta, hogy megtanul rúdtáncolni. Erről a YouTube csatornájára egy videót is feltöltött, amit elnézve csak elismeréssel adózhatunk előtte. Úgy tűnik, őt a kora csak még jobban megerősíti és elképesztő dolgokra motiválja. Tényleg megérdemelte a címlapot, gratulálunk!

Kiemelt kép: Getty Images/Toni Anne Barson.

  • Megosztás:
hirdetés