Mára az ember szinte soha nem találkozik a valósággal, legalábbis, ha nem a tükröt nézi. Mindegy, hogy magazinborítóról, reklámról vagy Instagram-képről van szó, ezek köszönőviszonyban sincsenek a valósággal, de ezt hiába tudja az ember agyának egy része, a másik csak azt mantrázza, hogy nem vagy elég tökéletes, de legalábbis nem tudod magad annak hazudni.

A smink ereje

Az Instagramon hihetetlenül népszerűek a profi sminkeslányok, és jó is elnézegetni a munkáikat, de egy idő után a legtöbben elhiszik, hogy így kellene kinézniük. Holott a pár percesre vagy félpercesre összevágott videók órákon át készülnek. Sőt, már azt is megmutatták korábban a Power of Makeup-kampányban, hogy milyen sokat számít a smink. Ott mondjuk ellenkező előjellel, a pozitívumait hangsúlyozták ki.

A fotókon, videókon ezek a lányok csodásan festenek, te pedig a jól elkészített sminkeddel is elégedetlen leszel, mert nem találod olyan látványosnak. Éppen azért, hogy egy kicsit helyrebillentsék a dolgot, népszerű bloggerek megmutatták, hogy milyen rajtuk egy átlagos smink, ami még mindig profibb, mint amit hétköznapi halandók készítenek reggelenként 15 perc alatt, és hogy milyen egy Insta-smink. Amandan Ensing videóját választottuk, érdemes megnézni a kiindulást.

  • Megosztás: