Az Instagramon mindenkinek olyan csúcsszuper élete, teste, arca és sminkje van, hogy az ember elkeseredhet, ha utána tükörbe néz. Így hát kerestünk pár olyan modellt, akik nem félnek megmutatni magukat olyan pózokban sem, amik nem a legelőnyösebbek, kivillantják a narancsbőrüket, és mindeközben jól érzik magukat. A reggeli scrollozás közben inspiráló nőket nézhet az ember, és nem olyanokat, akiket csak irigyel.

Ashley Graham most a legmenőbb plus size modell, ugyanazt csinálja, mint bármelyik kolléganője, a különbség, hogy nem nádszálvékony.

Chrissy Teigen nem megy a szomszédba egy kis szemtelenségért, és nyíltan beszél minden nőket érintő problémáról, legyenek azok súlyosak, mint a szülés utáni depresszió, vagy nem annyira vészesek, mint mondjuk a stria.

Stefania Ferrario ausztrál modell több szempontból is követendő példa. 2012 óta ilyen rövid a haja, a rákszűrésre hívta fel vele a figyelmet. 2015-ben pedig kampányt kezdett, hogy a divatipar ne hívja az amerikai 4-es – 34-es nálunk – méretnél nagyobb nőket plus size-nak, egyszerűen csak modellnek.

Iskra Lawrence angol modell, szintén nem szereti, ha plus size modellként aposztrofálják. Nem engedi, hogy a fotóit retusálják az Instagramon, még akkor sem, ha kampányfotóról van szó.

  • Megosztás: