Ha a világot egy szebb hellyé varázsolhatnád, megtennéd? – a közelgő nemzetközi nőnap alkalmából a svéd FOREO teszi fel hölgyek millióinak a kérdést. Ha a válasz igen, akkor az idén hétéves beauty-tech márka egy szívhez szóló kampány keretében lehetőséget ad ezt megtenni.

hirdetés

– A FOREO-nál született mesélők vagyunk. Küldetésünk vásárlóink életét gazdagítani azáltal, hogy boldogabbá és fiatalabbá varázsoljuk őket. Az ő történeteik inspirálnak minket. A #PayItForwardWithFOREO kampányban a nők által elmondott sok-sok történet a boldogságról, jó tanácsokról, inspirációról, kitartásról mind újraelevenedik! Tiszta szívből hiszünk abban, hogy közösen szebbé tehetjük ezt a világot és mindez egy egyszerű tettel, egy köszönettel kezdődik. – mondta a kampányról Vladimir Cuturilo, a FOREO kelet-európai igazgatója.

Miért ne ajándékozhatna nő a nőnek? Ez a szép gondolat a köszönetről szól!

A #PayItForwardWithFOREO kampány lehetőséget nyújt a nőknek, hogy megköszönjék azt a bölcsességet, inspirációt, támogatást, amely generációról generációra, nőkről-nőkre száll – s amely formálja a szépségüket.

A FOREO nőnapi kampányához egyszerűen csatlakozhatnak a hölgyek: nincs más feladat, mint megjelölni egy olyan hölgyet, aki hihetetlen hatással van az életükre és egy rövid történetben meséli róla. A FOREO pedig gondoskodni fog a kiválasztott hölgy ajándékáról: az inspiráló jelölt egy LUNA mini 2 arctisztító készüléket kap ajándékba – 39 900 Ft értékben -, köszönetképpen azért, hogy a világot még gyönyörűbb hellyé varázsolja életével.

 

A kampány 2020. március 1. és 2020. március 8. között fut a részt vevő országokban.*
Az akció teljes leírása és a jelentkezési lap a FOREO blogján, a MYSA-n olvasható.

*A kampányban résztvevő országok: Nagy-Britannia, Németország, Románia, Magyarország, Csehország, Lengyelország, Franciaország, Olaszország, Svédország, Dánia, Norvégia és Finnország.

A FOREO nőnapi kampányának menete:

A március 1-től 8-ig tartó kampányban nincs más dolga a résztvevőknek, mint kiválasztani egy olyan hölgyet, aki hihetetlen hatással van az életére, és egy rövid történetben mesélni róla. A FOREO pedig gondoskodni fog a kiválasztott hölgy ajándékáról: az inspiráció forrása egy LUNA mini 2 arctisztítót kap ajándékba – 39 900 forint értékben -, köszönetképpen!

A részvétel feltételei:

  1. Posztolj egy közös fotót magadról és a jelöltedről, akire felnézel és meg szeretnéd ajándékozni egy LUNA mini 2-vel! Töltsd fel a fotót az Instagram vagy Facebook oldaladra, röviden írva arról, hogy ki a jelölt és miért őt választottad. A kampányban való részvételhez mindenképpen használd a @foreo taget és a következő hashtageket: #PayItForwardWithFOREO, #IWD2020, #EachForEqual
  2. A posztolás után töltsd ki a jelentkezési lapot hiánytalanul (angolul). Mutasd meg, számodra ki az nő, aki támogatást, boldogságot ad és egy rövid történetben írd meg, miért rá esett a választásod! A FOREO készülék hozzád érkezik majd, hogy továbbadhasd Neki, köszönetképpen. A világot egyszerű tettekkel tehetjük szebbé!

–  A FOREO hét éve indult útjára, de ez nem azt jelenti, hogy a története is ekkor kezdődött. Minden terméke mögött egy különleges sztorit találunk. Az első LUNA például egy elrontott házassági évfordulós ajándék miatt született, az ISSA fogkefék pedig abból a gyanúból, hogy a márka alapítójának gyerekei nem mosnak eléggé alaposan fogat. Minden FOREO termék tehát, amelyet nap, mint nap emberek milliói használnak, hosszú évek tudásának és átörökítésének az eredménye. Ugyanúgy, mint amit a nők adnak át nő társaiknak, generációról generációra. – tette hozzá Vladimir Cuturilo.

Forrás: FOREO.

Képek: FOREO nőnapi kampány.

  • Megosztás:
hirdetés