A szenegáli lány akkor tudta meg, mennyire különleges bőrének éjfekete árnyalata, amikor eljött otthonról. Azóta minden fotós vele akar dolgozni!

Khoudia Diop egészen sötét, egyedi bőrtónussal rendelkezik, mely bizonyos fényben kékes éjfeketének mutatkozik. Amíg el nem hagyta szenegáli otthonát, fogalma sem volt arról, mennyire különleges a külseje. Ott ugyanis az éghajlathoz és az erős napsugárzáshoz alkalmazkodva nagyon gyakori az egészen sötét bőrszín, de az emberek zöme szeretne világosabb árnyalatú lenni, ezért nem ritka, hogy különféle világosító krémeket használnak. Bár a fiatal lányt gyakran csúfolták az iskolában – hiszen még a Szenegálban megszokott mélybarna bőrtónusnál is sötétebbnek tűnt -, ő sohasem folyamodott hasonló eszközökhöz.

Középiskolai tanulmányait Párizsban folytatta a fiatal lány, és tulajdonképpen ott fedezte fel, mennyire más a bőrszíne, és milyen különleges. Hamarosan egyre több modellfelkérést kapott az Instagramon keresztül, míg végül engedett a divatvilág csábításának.

Khoudia jelenleg húszéves, és New Yorkban tanul, mellette pedig egyre több fotózásnak tesz eleget. Alig három év alatt nagyon nagy ívet ugrott a modellkarrierje, és rengeteg rajongóra tett szert. Az egzotikus szépség elmondta, még szoknia kell, hogy ilyen hirtelenséggel vált a színes bőrű lányok és nők példaképévé, de örül annak, hogy fotóival segíthet nekik abban, hogy elfogadják magukat olyannak, amilyenek.

  • Megosztás:
hirdetés