Kedvenc divat- és portréfotósunk ismét csodaszép képeket készített dundi nőkről, akiknek vidám személyisége átütő erővel bír. Ennyit számít a pozitív energia és a jó kiállás!

Bruna Lacerda fotográfus munkásságát érdemes nyomon követni, mert képeivel olyasvalamit közvetít, amiről manapság, a külsőségekre koncentráló világban sokan megfeledkeznek. Bármennyire tagadjuk, a szépséggel kapcsolatos torz társadalmi elvárások gyakran befolyásolnak minket, hiszen a közösségi portálokon, a magazinok oldalain és a tévé képernyőjén naponta szembesülhetünk a mai kor szépségideáljával, mely azt sugallja felénk, hogy a tökéletességre kell törekednünk.

Bruna Lacerda azt vallja, hogy egy nőnek – ahogy mindenki másnak is – elsősorban önmagának kell megfelelnie, és a személyisége, a kisugárzása sokkal fontosabb annál, hogy milyen paraméterekkel rendelkezik a teste. Bármilyen alakot ölthetünk, ha nincs önbizalmunk, és nem látjuk magunkat szépnek, szinte láthatatlanná válunk.

Amikor egy nő jól érzi magát a bőrében, mosolygós, erős és boldog, akkor mások is gyönyörűnek látják, függetlenül attól, milyen az alakja. Mindezt jól szemléltetik az alábbi, tavaszi hangulatú fotók. Egyszerűen jó ránézni ezekre a modellekre, még női szemmel is.

  • Megosztás:
hirdetés