Már unod a magas nyakú pulóvert, vagy akad olyan darabod, amit leselejteznél? Megmutatjuk, miként érdemes átfazonírozni tavaszra, hogy megújult kedvvel viselhesd.

Egy-két garbója mindenkinek akad elfekvőben, különösen most, hogy ennyire divatosak a magas nyakú pulóverek. Ám a tavaszi lomtalanításkor a melegebb darabok gyakran landolnak a megunt holmik között, hiszen legtöbbjüket már látni sem akarjuk, amint lekerül rólunk a nagykabát.

A vékonyabb anyagú garbóktól azonban nem érdemes meggondolatlanul megválni, mert könnyen az új ruhatár kedvenc felsőivé avanzsálhatnak. Ezt úgy érheted el, ha fogsz egy ollót, és a garbós nyakrészt sértetlenül meghagyva, csinos kis dekoltázst készítesz a pulóverednek. Ezek az úgynevezett „choker-topok” már tavaly is nagyon népszerűek voltak, és idén sem kerülnek száműzetésbe.

Farmerdzsekivel, magas derekú szoknyával viselve ez lehet az egyik legkedvesebb tavaszi ruhadarabod. A videóban minden útmutatást megtalálsz, hogy mit kell tenned. Az elvarrást helyettesítő ragasztáshoz válassz jó minőségű, univerzális vagy textilragasztót.

  • Megosztás:
hirdetés