A belassult anyagcserét csak megfelelő étrenddel lehet újra lendületbe hozni. Ez a reggeli ital tele van természetes, fogyást elősegítő hatóanyagokkal.

Az anyagcsere lelassulása visszafordítható folyamat, hiszen általában az egészségtelen táplálkozás okozza a problémát, ezért teljes étrendváltoztatással – nem időszakos fogyókúrával -, és rendszeres testmozgással helyrehozható a működése. Köztudott, hogy vannak kifejezetten anyagcsere-gyorsító ételek, melyek többsége zöldség és gyümölcs.

Az alábbi reggeli ital tápláló, finom, ugyanakkor minden összetevője stimulálja az emésztést. Nemcsak a fogyásban segít, hanem a lassú anyagcsere következtében felhalmozódott méreganyagoktól is megtisztít.

Az ananász tisztító és zsírégető hatású. Magas a C- és B6-vitamin tartalma, ugyanakkor nemcsak a fogyást segíti, az emésztést is helyreállítja. A zeller erős vízhajtó, étvágycsökkentő hatású, rostjaival pedig hiozzájárul a súlyvesztéshez.

Reggelente, üres gyomorra idd meg az italt, és ne adj hozzá cukrot, vagy mesterséges édesítőszereket. Ajánlott negyedórán belül elfogyasztani, hogy ne veszítse el gazdag tápértékét.

Hozzávalók:

  • 1 db uborka apróra vágva
  • 1 bögre szeletelt ananász
  • 1 zellerszál
  • 1 csésze petrezselyem

Alaposan mosd meg a gyümölcsöt, zöldségeket, és dobd be őket a turmixgépbe. Mindig frissen idd!

  • Megosztás:
hirdetés