Aki régen odáig volt az univerzum legnépszerűbb vízimentős sorozatáért, a Baywatch-ért, annak talán ismerős lehet Hayley Hasselhoff arca, aki 1999-ben és 2000-ben is feltűnt egy-egy epizódban. A szívtipró David Hasselhoff lánya ugyanis kezdetben színésznőnek készült, aztán gondolt egyet, és inkább az egyik legkeresettebb ducimodell lett belőle.

hirdetés

Hayley Hasselhoff a legnépszerűbb ducimodellek között

Pamela Bach és Hasselhoff közös gyermeke 2007-ben, mindössze tizennégy évesen kezdett modellkedni, de sok sztárcsemetével ellentétben ő inkább a plus size oldalt erősíti. Ez szemmel láthatóan egyáltalán nem zavarja a huszonhét éves lányt, aki Instagramján számtalan szexi fotót oszt meg magáról, nem ritkán fehérneműben.

A képeken nagyon szembetűnő a hasonlóság az édesapjával, akinek karakteres arcát köszönheti. Hogy duci vagy sem, egyáltalán nem zavarja Hayley-t, képeiről sugárzik az erő és magabiztosság egy csipetnyi szexiséggel fűszerezve. Nem rejti véka alá azt sem, hogy igenis szükség van a női sokféleség elfogadására és hirdetésére, amire szerencsére már egyre több márka is rájött. Reméljük, a későbbiekben még több kampányban láthatjuk viszont Hayley-t.

Kiemelt kép: Getty Images/Astrid Stawiarz.

  • Megosztás:
hirdetés