Ahhoz, hogy a fogyás beinduljon, először az emésztést kell rendbe tenni. Az alábbi italok nemcsak az anyagcserét pörgetik fel, hanem vízhajtó hatással is rendelkeznek. Ráadásul roppant egészségesek.

A szervezet vízvisszatartása, az étkezések után jelentkező puffadás és teltségérzés, valamint a hasi területen jelentkező elhízás mind a rossz emésztés tünete lehet. Ha nem megfelelően bomlik le az elfogyasztott étel, a belekben gázok keletkeznek, és az emésztés során keletkező méreganyagok egy része nem ürül ki a szervezetből. Ez a folyamat lassítja az anyagcserét, és egy ördögi kört indít el.

Ilyen esetekben a magas rosttartalmú, diétás étrend sokat javíthat a helyzeten, éppúgy, mint a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel. Ám ahhoz, hogy a zöldség- és gyümölcsfélékben gazdag étrend ne okozzon kellemetlen panaszokat, elsősorban az emésztést kell helyrebillenteni. Ezt a folyamatot különféle, méregtelenítést elősegítő italokkal támogathatod, melyek gyorsítják az anyagcserét, és kipucolják a bélrendszert.

Az alábbi videó három haslapító, méregtelenítő ital receptjét mutatja be, melyek a helyes étkezés és a rendszeres testmozgás mellett hozzásegíthetnek az álomalak eléréséhez.

  • Megosztás:
hirdetés