Alighogy bejelentette a királyi család Harry herceg eljegyzését, máris mindenki Katalinnal kezdte összemérni a leendő arát. Most még szabadabban öltözködik, és színesebb jelenség, mint a hercegné.

Miután Harry herceg eljegyezte, szinte napok alatt tele lett a világháló Meghan Markle képeivel, akiről korábban nem sokat lehetett tudni. Már most minden figyelem rávetül, pedig hivatalosan még nem a királyi család tagja. Egyesek szerint jó választás, hiszen rengeteget jótékonykodik, gyönyörű nő attraktív megjelenéssel, és nagyon hamar elsajátította a szükséges etikettet.

Mások azt kifogásolják, hogy színésznőként dolgozik, és korábban bizony, erotikus filmjelenetekben is feltűnt – mint bármelyik másik színésznő, aki szerepelt már olyan filmben, amiben van szerelmi szál is -, illetve bikinis, fehérneműs képek is akadnak róla az interneten. Újabban azonban sokkal jobban odafigyel az öltözködésére, ám igyekszik azért a saját egyéniségét is belevinni stílusába, persze csak az előírtaknak megfelelően.

Bár egy évvel idősebb Katalinnál – 36 éves -, sokkal fiatalosabb, színesebb, lendületesebb a megjelenése. Azok, akik Katalin hercegné öltözködését túl egyhangúnak és kiszámíthatónak találják, minden bizonnyal imádni fogják Meghan üdítő szettjeit!

  • Megosztás:
hirdetés