Nemrég még minden Hailey Bieber álomszép esküvői ruhája körül forgott, most pedig már a legújabb Calvin Klein kampánytól hangos a sajtó. A népszerű modell ugyanis férjével, Justin Bieber-rel pózol a képeken egy szál fehérneműben.

hirdetés

Az már eddig is nyilvánvaló volt, hogy a sztárpár között nagy az összhang, de ez most a fotókon is bizonyosságot nyert. A Calvin Klein idén ünnepli 50. évfordulóját, amire egy nagyszabású kampányfilmmel is készültek. Ennek középpontjában a Bieber házaspár áll, de Kendall Jenner is feltűnik a kockákon.

 

A kisfilm története az 1969-es holdra szállással kezdődik, amit Hailey és Justin a tévéből követ nyomon. Ezután a televízió beszippant minket, és szinte végigszáguldunk az elmúlt évtizedek fő jellemzőin. Kapunk a ’70-es és évek transzfesztitáiból és bulijaiból, a ’80-as évek hip-hopjából, a ’90-es évek ikonikus fotósorozataiból, a 2000-es évek már szelfiorientált, de még a telefont hátra hagyni tudó fiataljainak világából, és persze a mai, modern korból.

Ez a fotósorozat nem az első, hogy a Bieber házaspár együtt állt a kamera elé, idén márciusban az amerikai Vogue-nak is közösen pózoltak. Tény, hogy szinte kézzel fogható a köztük lévő harmónia, úgyhogy nem csoda, hogy a Calvin Klein is felkérte őket az ünnepi kampányban való közreműködésre.

Kiemelt kép: Getty Images/James Devaney.

  • Megosztás: