Az ismert színésznő-modell egyszerűen elképesztő: az öregedés legapróbb jele sem látszik rajta, és még az energiája is kifogyhatatlan. Személyisége sok nő számára inspiráló erővel bír.

Padma Lakshmi indiai származású színésznő és modell nem csupán az egzotikus szépségével fogja meg az embert. Korát meghazudtolva, még mindig mer új dolgokba belevágni, és minden olyasmiben kipróbálni önmagát, amihez megvan az affinitása, kedve és tehetsége.

Ő az ACLU – American Civil Liberties Union – nagykövete, az amerikai Endometriózis Alapítvány társalapítója, ugyanakkor elismert ételszakértőként szakácskönyveket ír, illetve házigazdaként és zsűriként szerepelt a Top Chef című főzős tévéműsorban. Mindemellett nevéhez fűződik a M.A.C. kozmetikai márka 2018-as, tavaszi kapszulakollekciója, melynek színes palettája március 15. óta kapható az üzletekben.

Kifogyhatatlan energiájából a modellkedéshez szintén jut tartalék: nemrég a Harper’s Bazaar indiai kiadásának címlapján láthattuk a színésznőt egy sokat sejtető, testre tapadó ruhában. A magazin divatanyaga a szellős szabásokra helyezte a hangsúlyt, így az egzotikus szépség sokat mutatott csodás lábaiból és alakjából. Bár a képek nem nélkülözik a Photoshop előnyeit, a 47 éves modellnek egyébként sincs oka panaszra. A Vanity Fair Oscar-partiján például átlátszó estélyiben fedte fel nőies vonalait.

 

  • Megosztás:
hirdetés