Kislányként egészen mások voltak az arcvonásai a népszerű modellnek, és ez nem fogható arra, hogy mindenki megváltozik, amint túllép a pubertáskoron.

A híres modell testvérpár, Bella és Gigi Hadid nemcsak a legjobban fizetett és legnépszerűbb modellek között tudhatják magukat, de lassan már a csapból is ők folynak, annyit fotózzák őket. A két lány láthatóan élvezi a rivaldafényt, a róluk készült tömérdek mennyiségű kép azonban roppant árulkodó. Pár évvel ezelőtt bizony még egészen másként néztek ki, és ezt most nem arra értjük, hogy kiforratlan volt a stílusuk, és olykor bizony elkövettek egy-egy ordas sminkbakit is.

Különösen Bella esetében feltűnő a változás: 2010-ben teljesen más formájú volt a lány orra, az ajkai pedig kissé megduzzadtak az elmúlt évek során. Persze mindenki másképp fest kislányként, és kamaszkorban sok változáson megy keresztül az arc is, de ez a mértékű átalakulás jóval több annál, mint az, hogy húszas éveire megnyúlt, és nőiesedtek a vonásai.

Bella Hadid mai és régi arcát szemlélve szinte letagadhatatlan, hogy néhányszor kés alá feküdt a még mindig csak 21 éves modell. Bár úgy tűnik, rengeteg munkát végeztek rajta, sokkal idősebbnek néz ki a koránál, simán elhinnénk róla azt is, hogy már betöltötte a harmincat. Ez mondjuk annak is köszönhető, hogy alig mosolyog a képeken. Nézd meg az átalakulását!

Képek forrása: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés