Gwen Stefani októberben töltötte be az 50. életévét, de ez egy cseppet sem látszik rajta. Az elmúlt tíz évben semmit sem öregedett, és három gyerek szülése után is bombaformában van az énekesnő.

Gwen Stefani 10 éve ugyanúgy néz ki

A No Doubt egykori frontembere igazi vagány csaj, aki a kora ellenére megőrizte ugyanazt a bohókás stílust, amit húsz éve is képviselt. Igaz, a 90-es években abszolút kimaxolta a merész kategóriát, a 2000-es évek közepétől már sokkal letisztultabb formában képviselte a glam-rock stílust. Anno rendszeresen villantotta meg a kockáit is, és a csípőnadrág is nagy kedvence volt. Vagy inkább maradt, ugyanis nem ritka, hogy a most hódító magas derék ellenére csípőnadrágot húz.

A különc, játékos szettekben az egzotikus országok, a régi Hollywood és a punk-rock stílusa keveredik egymással, amiket senki nem tud olyan jól ötvözni, mint Gwen Stefani. Karrierje kezdetén az édesanyja és ő maga varrta a jelmezeit, így nem is csodálkozhatunk azon, hogy 2004-ben kijött első kollekciója L.A.M.B néven. A modern elegancia és a futurisztikus street style ötvözte ruhák nagy sikert arattak, így később két új márka, a kiegészítőket forgalmazó GX, és a sportosabb vonalat képviselő Zuma Rock is megszületett.

Nemcsak öltözködés terén, de a hajviseletet illetően is nagyon merész Gwen Stefani. Szinte mindig kitalál egy látványos frizurát, amivel egy letisztultabb szettet is azonnal feldob. Kihagyhatatlan még az ikonikus vörös rúzs és platinaszőke haj, amivel már jóideje hódít. Nagyon ritkán cseréli le a vörös színt egy nude-osabb árnyalatra, így mondhatjuk, hogy már a védjegyévé vált.

A galériában összegyűjtöttünk néhány képet az elmúlt tíz évből, amiket nézegetve nem biztos, hogy meg tudnánk mondani, melyik készült előbb.

 

Kiemelt kép: Getty Images/The Wargo.

  • Megosztás:
hirdetés