A múlt század egyik legikonikusabb frizurája a lágy, S-alakú, úgynevezett Hollywood-hullámokban leomló haj, ami nagyon kedvelt frizura volt a filmcsillagok körében. Eszméletlen nőies és különleges, aminek elkészítése sem túl bonyolult folyamat.

hirdetés

Így készülnek a Hollywood-hullámok

A következő videóban erről magad is meggyőződhetsz, és maximum fél órát fog igénybe venni a frizura elkészítése. Elsőként készíts mély oldalválasztékot, fésüld ki, majd egy tartást növelő spray-vel fújd be a hajad.

Ezután szekciónként göndörítsd be a tincseket kifelé irányuló mozdulatokkal. Amikor eléred az arcodat keretező tincseket, figyelj, hogy azokat befelé göndörítsd. Hullámcsattal rögzítsd őket, hogy a hullámok még tartósabbak legyenek. Míg a hullámok kihűlnek, fésüld ki a hajad többi részét, majd bontsd ki az elülső tincseket is. Először az ujjaiddal, majd fésűvel is menj végig rajtuk. Fixáld spray-vel, hogy extra tartása legyen.

Mivel alapvetően egy elegáns frizuráról van szó, így leginkább alkalmakra ajánljuk, de ha hétköznap döntenél úgy, hogy szívesen elkészítenéd, annak sincs akadálya! Hibát nem fogsz elkövetni. Egy kis csavart is vihetsz bele úgy, hogy eltűröd a füled mögé, és egy hullámcsattal rögzíted, ahogy a videóban is láthatod.

 

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés